Deprecated: Creation of dynamic property ElementorPro\Plugin::$updater is deprecated in /www/webvol25/ez/y6bk67pl6gi5o4z/sportskisavez.svrljig.rs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/plugin.php on line 494
Stiže sportska oprema za svrljiške sportske klubove - Sportski savez Svrljig

Stiže sportska oprema za svrljiške sportske klubove

Predsednik opštine u Sprotskom savezu Srbije
Predsednik opštine u Sprotskom savezu Srbije

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković i sekretar Sportskog saveza opštine Svrljig Sonja Stanišić danas su se u Beogradu sastali sa sekretarom Sportskog saveza Srbije Goranom Marinkovićem.

Oni su razgovarali na temu razvoja sporta u Svrljigu i pomoći Sportskog saveza Srbije lokalnom Sportskom savezu u Svrljigu.

Miroslav Marković je istakao da Opština Svrljig želi da ulaže u sport i razvoj mladih, te da će biti podržane sve sportske organizacije, a pogotovu one koje imaju veliki broj dece.

Inače, Sportski savez Srbije obezbedio je donaciju u vidu sportske opreme (lopte i sl.) za svrljiške sportiste u iznosu od oko 200.000 dinara koje će biti uručene klubovima narednih dana.

Po rečima predsednika opštine Miroslava Markovića očekuje se i poseta predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štepaneka.