Deprecated: Creation of dynamic property ElementorPro\Plugin::$updater is deprecated in /www/webvol25/ez/y6bk67pl6gi5o4z/sportskisavez.svrljig.rs/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/plugin.php on line 494
Stigla nova sportska oprema za svrljiške klubove - Sportski savez Svrljig

Stigla nova sportska oprema za svrljiške klubove

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, opštinski većnik zadužen za sport i mlade Borislav Milenković i predsedink Sportskog saveza opštine Svrljig Nikola Petrović i sekretar Sonja Stanišić uručili su sportskim kolektivima lopte i sportske rekvizite – donaciju Sportskog saeza Srbije.

U ime FK ,,Svrljig“ donacija je uručena predsedniku kluba Milošu Markoviću. Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković uručio je predsedniku Škole fudbala ,,Aca MentaRaci Mentoviću lopte, kao i Igoru Radivojeviću košarkaškom treneru KK ,,Svrljig“.

Drago mi je da ćemo svi zajedno pokušati da našim sportskim klubovima vratimo stari sjaja. Odlučni smo da pomažemo klubove, pogotovu one u kojima trenira veliki broj dece. Eto proteklog vikenda smo uživali u prelepom fudbalu kada je domaćin na svrljiškom stadionu bila ŠF ,,Aca Menta“, ovom prilikom zahvaljujem Raci Mentoviću na angažovanju i očuvanju svrljiškog sporta, poručio je Marković.

Opštinski većnik za sport i omladinu Borislav Milenković pozdravio je ulaganje u sport i poručio svim mladim sportistima da će opština uvek biti uz njih.

Predsednik opštine svrljiškim sportistima preneo je pozdrave Sportskog saveza Srbije, rekavši da je ostvarena odlična veza između Saveza i lokalnog Sportskog saveza, te da se očekuje u narednom periodu i poseta predsednika SSS Svrljigu.